Біль у душі

біль у душі

душу. А справа ось у чому: Я побачив смерть своєї молодшої сестрички, коли вона пішла з нашого світу через хворобу, я бачив як мама плакала майже 2

року, а батько не став говорити. Одного разу мама перестала плакати. Але вона почала вживати алкоголь, а батько хотів зупинити мати але не смог.І

батько опустився в відчай.

Для мене вже не було материнської та батьківської любові вже 7 років.Ми молодший брат не бачив смерть молодшої сестри і так він не впав у морок як

мої батьки, мій молодший брат став моєю причиною жити так як я бачив в ньому свою молодшу сестру і надію на те що батьки будуть жити заради

Цього не сталося ми з молодшим братом майже кожен день бачимо батьків які хочуть знищити один одного але все таки люблять і їхнє життя

триває але без радості.

І з тих пір молодший брат виріс і йому стало наплювати на мене, на моє серце я його можу зрозуміти але батьки все псують їх лайки псує

йому життя, не було ні дня як я бачив його сльози.

І так я втратив сенс життя, моя біль в душі дерзає мене зсередини, а серце болить як ніби його тиснуть з усіх боків мені боляче коли я бачу

їх в такому стані, мені боляче всередині, дуже боляче я не хочу жити з таким болем, я був би радий померти але не можу, не хочу щоб молодший брат

бачив мою смерть.

Я думаю що краще було б якби я взагалі не існував би. Допоможіть мені.

---- , вік: 14 / 15.05.2016

радіти простим вещам.Двадцать років тому я втратила дитину, життя склалося не так, як я мечтала.Но це життя - подарунок Бога! Живи, насолоджуючись

моментами свого юності.Родітелі твої просто слабкі люди, за них треба молитися! А ти сильний, ти все зможеш!

Олена, вік: 47 / 26.05.2016

Така трагедія багатьох людей зламала. Але якщо хочеться пережити - повинно вийти! Ламає не саме горе, а то, як ми починаємо до нього ставитися і

Попереду багато ще болю і втрат. Вони повинні бути в житті, у них є своє місце і свої сенси!

Сестричці твоєї вже легше - не страждає від хвороби, вона з Богом. І вона жива! Просто десь далеко! Ти можеш про неї молитися, щоб Господь їй

допоміг, якщо потрібно. А сам - можеш молитися, щоб Господь тебе вивів до світла з поганих думок, настрою.

Я коли згадую, що мої неживі брати-сестри десь є, мені набагато краще живеться і як-то повніше. Навіть не самотньо якось.

А ще, подивись, більшість святих вже померли! І трудяться для нас! Навіть явні чудеса відбуваються! Їм теж можна молитися. Бачиш, це дуже

дорослі життєві проблеми! І в будь-якому випадку потрібна допомога.

Може, ти довіряєш вчительці в школі? Мамі твого друга? Довірся комусь! У школі ще може бути психолог. Було б здорово, щоб він допоміг

тобі правильно пережити, зорієнтуватися, впоратися!

Батьки живі, братик є. Треба жити! Вони можуть вести себе як завгодно, але допомога і підтримка теж їм потрібна.

Юлія, вік: 29 / 27.05.2016

Людина! Як я тебе розумію. Такий біль всередині засинає і прокидається з тобою. Здається немає від неї ліки, тому що вона проходить якось дивно, а іноді, повертається. У всіх у нас є

батьки, які дають нам силу, ще друзі, рідні. Іноді їх немає поруч з різних причин. Але, повір, Що Бог є поруч завжди. Я людина православна і вірю в безсмертя душі всіх людей.

Якщо ти хрещений, йди в Храм Божий, поговори з будь-яким священиком. Якщо не хрещений, все одно йди до Бога, в храм, і хрестися. Нам тільки спочатку здається, що ми самотні, особливо коли навколо немає

про нас нікому діла. Але Бог завжди поруч, він більше всіх піклується про нас і обов'язково посилає нам допомогу. Пам'ятай, ти цінний і дуже потрібний на землі. Розповім тобі історію. Одного разу ще в 19

столітті, однією вдові підкинули на поріг дому новонародженої дитини. Мати відмовилася від нього з невідомої прічіне.Она прийняла його, дала ім'я Костянтин. Хлопчик виріс, створив сім'ю. У нього

народився син, його назвали Георгієм. Він виріс і сьогодні ми все знаємо його ім'я, як Героя Радянського Союзу, маршала Переможця - Георгія Костянтиновича Жукова. Все дуже важливі і потрібні. І ти.

Зроби таке зусилля, сходи в храм Божий. Все налагодиться. Бережи тебе, Господи.

біль у душі

Admin березня 5th, 2012

Яке ж це неприємне відчуття! Боляче, здається що сама душа болить! Це дуже неприємно! Як же полегшити цей біль? Ти страждаєш, думаєш, і чим більше думаєш, тим більше тебе болить ... Тільки час може позбавити вас від цього болю! Зазвичай саме боляче - вранці і ввечері. Днем ще більш менш, забуваєш про це, але вночі коли лягаєш спати, відразу в голову лізуть різні думки, і ця біль тільки посилюється.

Просто не думайте про те що підсилює біль в душі, намагайтеся забути! Як би це не було складно, адже тільки так ви зможете вилікувати духовне поранення! Ну або виправте свою помилку через яку вас болить душа .. Але буває що цю помилку можна виправити, буває болить душа через втрати людини ..

Тому вас зможе вилікувати лише час ..

P.S Полуниця Альбіон дуже смачна, якщо вам боляче, побалуйте себе, і поїжте різні делікатеси ....

Ви можете слідкувати за коментарями і також підписатися в RSS 2.0.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

49 − 46 =